Nordmark Pod

Högt, Lågt, Argt, Roligt - Familjen Kaos

Episode Summary

Säsong 2 två och denna gång får Nordmark Pod besök av Bianca Kronlöf, Tiffany Kronlöf och Thom Gisslén som utgör humorgruppen Familjen Kaos och som dessutom är premiäraktuella med sin föreställning De redan frälsta! Det pratas om och att; premiären på De redan frälsta, är det ens kul? Underhålla folk som inte finns, högt o lågt, argt o roligt, tröttna på den, underhållningsdjävulen, integrera konstformer, ska det inte sägas allt? Komma undan med det lökigaste, älska smörgåstårta, klara av att störtgrina, garva och bli förbannad, en skenande hord, ta garvet för långt, politisk satir, fällor, när treenigheten träder i kraft, det ska fucking va klart! Vara inne på någons område, låta det smälta innan en agerar, g maj7.., pinne och pinne i röven, konflikt i gruppen, vakta sin egen skit, lyssna mer, foten in i det okända, bli kapad, allt man offrar, folk vill ha detde tycker om men vill samtidigt ha nå nytt, komma in i det maniska, hur vet jag att jag har DET eller att jag inte har DET? Under parollen valår, kassabandet eller mänskliga rättigheter. Avsnittet avslutas med en teaser från föreställningen. Mäktigt! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Episode Notes

Säsong 2 två och denna gång får Nordmark Pod besök av Bianca Kronlöf, Tiffany Kronlöf och Thom Gisslén som utgör humorgruppen Familjen Kaos och som dessutom är premiäraktuella med sin föreställning De redan frälsta!

Det pratas om och att; premiären på De redan frälsta, är det ens kul? Underhålla folk som inte finns, högt o lågt, argt o roligt, tröttna på den, underhållningsdjävulen, integrera konstformer, ska det inte sägas allt? Komma undan med det lökigaste, älska smörgåstårta, klara av att störtgrina, garva och bli förbannad, en skenande hord, ta garvet för långt, politisk satir, fällor, när treenigheten träder i kraft, det ska fucking va klart! Vara inne på någons område, låta det smälta innan en agerar, g maj7.., pinne och pinne i röven, konflikt i gruppen, vakta sin egen skit, lyssna mer, foten in i det okända, bli kapad, allt man offrar, folk vill ha detde tycker om men vill samtidigt ha nå nytt, komma in i det maniska, hur vet jag att jag har DET eller att jag inte har DET? Under parollen valår, kassabandet eller mänskliga rättigheter.

Avsnittet avslutas med en teaser från föreställningen.

Mäktigt!
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.